Trener Stipić nakon BSK-a: “Ovakve utakmice kuju momčad, imamo odličnu atomsferu, činimo jedni druge boljima!”

30.10.2019.


Trener Tomislav Stipić bio je vrlo zadovoljan nakon današnje pobjede nad BSK-om u Kupu i odlične igre njegovih nogometaša.

– Plasirali smo se među osam najboljih u Kupu. To nam je bio cilj, ostvarili smo ga i zato smo sretni. Ovo nam je treća zajednička utakmica i mislim da je bila najbolja do sada. Gostovali smo na izrazito teškom terenu, protiv jako dobrog, rastrčanog i agresivnog protivnika koji nas je natjerao da budemo na gornjoj granici svojih mogućnosti. Čestitam svojim igračima koji su svih 90 minuta držali koncentraciju i visoku razinu igre. Na ovakvim utakmicama se kuje momčad i mislim da smo to učinili. Nikome neće biti drago igrati protiv nas.

Prilike ispred gola BSK-a redale su se tijekom svih 90 minuta.

– Stvorili smo veliki broj prilika protiv protivnika koji dugom loptom može zaprijetiti u bilo kojem trenutku, no o njima ne razmišljamo. Ponavljam, zadovoljan sam jer je ovo bila naša najbolja utakmica. Dečki uživaj s loptom u nogama, odlično rade presing, koncentrirani su i to nas raduje.

Slijedi Istra u nedjelju u Koprivnici.

– Daj Bože da nastavimo s dizanjem iz utakmice u utakmicu već u nedjelju protiv Istre. Već od sutra ujutro se krećemo pripremati. Želimo dočekati utakmicu u najboljem mogućem stanju, a vjerujem da će moji momci biti baš takvi. Imamo odličnu atmosferu, jedni druge činimo boljima, a danas smo se napokon nagradili i pobjedom!