TRENER SLAVKO MEŠNJAK PIONIRE SLAVENA BELUPA ODVEO U FINALE KUTIJE ŠIBICA

08.01.2015.


Pod vodstvom trenera Slavka Mešnjaka pionirska momčad našeg kluba sudjelovala je na tradicionalnom zagrebačkom malonogometnom turniru “Kutija šibica”, gdje se u vrlo jakoj konkurenciji uvrstila u finale i osvojila odlično drugo mjesto.

U prvoj skupini prednatjecanja naši klinci su pobijedili Sesvete 4:1, a po dva pogotka postigli su Sinjaković i Fusić. Uz gol Sinjakovića s Ponikvama su odigrali 1:1, dok su od Gorice izgubili 4:3 s kojom je dvostruki strijelac bio Fusić, a jednom Sinjaković.

Kao drugoplasirani sastav ušli su u drugu skupinu gdje su bili bolji od vršnjaka Dinama pogotkom nezadrživog Sinjakovića i Hrvatskog dragovoljca golom Azenića.

U susretu s Lokomotivom odigrali su 2:2, a dvostruki strijelac bio je također Sinjaković. U poluzavršnici turnira bili su bolji od Intera 3:1, a trostruki strijelac opet je bio nezaustavljivi Sinjaković koji se pogocima ističe i u službenom prvenstvu te najavljuje svoje velike realizatorske sposobnosti.

Plasmanom u finale sastali su se sa zagrebačkim HAŠK-om s kojim su uz pogodak Hlevnjaka odigrali 1:1, te su ekipe pristupile izvođenju sedmeraca. Uspješniji je bio HAŠK i osvojio prvo mjesto.

Bio je to do sada jedan od najjačih turnira pionirskih momčadi i zato je naš plasman u finale veliki uspjeh. Jako sam zadovoljan postignutim i uvjeren sam da se od ove generacije mogu očekivati zaista odlični rezultati – kazao je trener momčadi Slavko Mešnjak.