Trener Sertić nakon Hajduka: “Ne mogu se oteti dojmu da smo zaslužili barem bod”

09.03.2019.


Nogometaši Slaven Belupa upisali su porazu u 24. kolu Hrvatski Telekom Prve lige od Hajduka rezultatom 1:2. Trener Ivica Sertić bio je razočaran porazom, ali zadovoljan prezentacijom svoje momčadi.

– Čestitao bih momcima na odličnoj prezentaciji koja nije bila popraćena i rezultatom. Bilo je puno dobrih stvari i čak bih rekao da ovo ne može biti zaslužena pobjeda Hajduka. Ne mogu se oteti dojmu da smo mi ovdje zavrijedili barem jedan, ako ne i sva tri boda – rekao je Sertić.

Na pitanje o suđenju trener naše momčadi rekaonje sljedeće.

– Niti smijemo, niti ja želim komentirati stvari na koje nemam utjecaja, ali mi je teško kad poslije utakmice dođem u svlačionicu i vidim da 20 igrača plače, a da se jedan gospodin 90 minuta sa šeretskim osmijehom šetkara po terenu, što je zaista frustrirajuće – zaključio je trener Slaven Belupa.

Matej Jelić postigao je pogodak koji, nažalost, nije bio dovoljan za pozitivan rezultat.

– Sigurno da je teško doživjeti ovakav poraz jer smo stvarno izgledali jako dobro na terenu, zasluženo smo poveli. Držali smo se trenerovih uputa, i ne smije nam se dogoditi ovakav pad, da se ovako uvučemo i napravimo pogreške. Teško je bilo što reći, jer ovo smo morali izvući na našu stranu – rekao je Jelić.