TRENER KRUNOSLAV JURČIĆ NAPUSTIO SLAVEN BELUPO

15.05.2008.


On je podnio ostavku predsjedniku Stanislavu Biondiću te je na konferenciji za novinare u Plavom salonu Slavena Belupa na Gradskom stadionu objasnio zašto napušta klub na kraju uspješne sezone u kojoj je naša momčad ostvarila najbolji plasman osvajanjem drugog mjesta.
– Tako sam odlučio jer se moje vizije i moje ambicije ne poklapaju s vizijama i ambicijama nekih ljudi u klubu. Ne svih, jer su neki apsolutno bili uz mene, poput predsjednika Biondića. Nisam želio raditi u takvim uvjetima. Imam svoju viziju i bavim se poslom koji traži veliku odgovornost. U tom slučaju želim raditi po svojim načelima, želim potpunu samostalnost u radu. Nije to moja hirovitost ili isključivost niti tjeranje inata, smatram da trener može samo tako funkcionirati. Želio bih ovom prilikom zahvaliti svima na suradnji u posljednjih godinu dana: novinarima, igračima koji su pokazali karakter i pobjeđivali i kad nismo igrali dobro, Upravi kluba, mom pomoćniku Omrčenu-Čeki, direktorima, liječničkoj službi i svim ostalim zaposlenicima. Posebno bih želio zahvaliti članovima Plave brigade i ostalim navijačima Slavena Belupa – izjavio je Krunoslav Jurčić na rastanku od Koprivnice.
– Zahvaljujem Kruni Jurčiću na ovom izuzetnom rezultatu i visokim standardima koje je postavio, a koje ćemo teško opet dosegnuti. Napravili smo ogroman iskorak i veliki rezultat na kojeg svi skupa moramo biti ponosni, zato još jednom zahvaljujem Kruni da nam je to omogućio – rekao je predsjednik Slavena Belupa Stanislav Biondić.