TRENER KOPIĆ RAZOČARAN IGROM U KRANJČEVIĆEVOJ

09.11.2015.


Koliko je Slaven Belupo oduševio uvjerljivom pobjedom s Interom iz Zaprešića, isto toliko je razočarao igrom i rezultatom u prošlom kolu sa Zagrebom u Kranjčevićevoj.
Bila je to najslabija igra naše momčadi u dosadašnjem prvenstvu u kojoj smo bili neprepoznatljivi, što su “pjesnici” iskoristili i nakon 16 kola postigli prvu prvoligašku pobjedu.
Naravno da igrom svoje momčadi nije bio zadovoljan ni trener Željko Kopić koji je znatno više očekivao i potajno se nadao osvajanju tri prva gostujuća boda.
Za ogleda sa Zagrebom pripremali smo se psihički i fizički, vjerovali da će to dati pozitivan rezultat, ali očito da naši igrači to na travnjaku nisu primijenili. Posebno sam nezadovoljan igrom prema naprijed i u tom dijelu za nastavak prvenstva moramo nešto napraviti – istaknuo je Kopić i dodao:
Prije svega ustrajat ću na još većem radu te ispravljanu onoga što nije dobro. Ako želimo do boljih rezultata tada u svakoj utakmici trebamo dati sve od sebe, jer bez takvog pristupa nema pobjeda – kazao je između ostalog trener naše momčadi.
Zbog reprezentativnih obveza slijedi dvotjedna prvenstvena stanaka u kojoj će Slaven Belupo u subotu igrati prijateljsku utakmicu kod mađarskog drugoligaša ZTE u Zalaegerszeu.
Bit će to generalna proba za koprivnički ogled s Dinamom koji se igra 20. studenoga (petak) u 18 sati.