Trener Ivković uoči sutrašnje utakmice: Ako ponovimo pristup protiv Intera i podignemo kvalitetu igre bit ćemo opasan protivnik za Osijek

09.11.2018.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš ugostiti trećeplasiranu momčad prvenstva – Osijek. Utakmica će se igrati u sklopu 14. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Evo što je u najavi susreta rekao trener naše momčadi Tomislav Ivković.

– Osijek je pravi protivnik i ozbiljna momčad protiv koje imamo prilike pokazati naše kvalitete. Zadovoljan sam pristupom, karakterom i voljom koju su igrači pokazali protiv Intera, a u sutrašnjoj utakmici moramo dodati još kvalitetniju igru, pogotovo kada pričamo o pasu. U tom slučaju možemo izgledati kao ozbiljna momčad i pobijediti bilo koga. Respektiramo Osijek, ali ako ponovimo utakmicu protiv Intera i podignemo kvalitetu igre onda sam siguran da ćemo biti opasan i nezahvalan protivnik za njih.

Trener Ivković neće moći računati na Vidovića, Bogojevića i Šarliju koji su suspendirani zbog kartona.

– Nikad ne pričam o igračima kojih nema. Igrači treniraju svakodnevno da bi došli u situaciju da zaigraju i da pokažu svoju kvalitetu. Sutra je njihova šansa, nek igraju mirno i staloženo kako i treniraju i bit će sve OK. Osijek je nepredvidiva momčad. Ima kvalitetne igrače kao što i mi imamo i smatram da će ovu utakmicu odlučiti momčadska i individualna kvaliteta koje imaju obje momčadi.

Utakmica između Slaven Belupa i Osijeka igrat će se sutra s početkom u 15 sati. Blagajne će se otvoriti dva sata ranije, a ulaznice će se prodavati po 20 i 30 kuna.