Trener Ivković prije Istre 1961: Spremni smo odigrati dobru utakmicu i pobijediti

05.10.2018.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 10. kola Hrvatski Telekom Prve lige na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš ugostiti Istru 1961. Evo što je u najavi utakmice rekao trener naše momčadi Tomislav Ivković.

– Vratio bih se na utakmicu s Rijekom koja nam je bila izuzetno bitna. Imali smo dobar pristup i veliku želju da ostvarimo dobar rezultat. Ipak, bez obzira na to što smo osvojili bod, ako želimo dobiti Istru moramo igrati puno bolje nego prvo poluvrijeme na Rujevici, moramo imati puno bolji ulazak u utakmicu. Nastojat ćemo odigrati visoki pritisak na njihovu zadnju liniju i ne dati im prostora da slobodno izađu jer bi im, u suprotnom, d izražaja mogli doći brzi napadači – objasnio je Ivković.

Naši nogometaši spremni su za sutrašnju utakmicu.

– Vjerujem da smo spremni odigrati jednu dobru utakmicu i pobijediti. U solidnom smo trenutku, igramo dobro i jedino nam nedostaje da nam ta prva šansa uđe u gol što do sada ni jednom nije bio slučaj. Ne želim da moji igrači igraju pod pritiskom jer za to nema potrebe. Prvenstvo ulazi tek u drugu četvrtinu. Bitno je da dobro rade, da imaju kvalitetan i odgovoran pristup prema svakom treningu, utakmici, klubu, suigračima i navijačima – rekao je Ivković.

Bit će ovo drugi međusobni dvoboj Slavena i Istre ove sezone. Prvi, igran u Puli, je završio rezultatom 1:1.

– Istra ima dosta novih igrača i novog trenera. Mi smo sigurno u boljoj fazi nego što smo tada bili i očekujem bolji rezultat nego u prvom kolu. Kako su nam se provukli tu prvu utakmicu nadam se da nam se neće i sutra – zaključio je Ivković.

Utakmica Slaven Belupa i Istre 1961 igrat će se sutra na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš s početkom u 19 sati.