Trener Ivica Sertić na startu priprema: “Obećajem da će stručni stožer i igrači učiniti sve da se ispune zadani ciljevi”

18.06.2019.


Nogometaši Slaven Belupa jučer su startali s pripremama za novu sezonu. Trener Ivica Sertić i njegov stručni stožer pripremili su za svoje igrače uvodni trening, a već danas ih čeka dupli, jutarnji i popodnevni, program. Evo što je trener rekao na startu priprema.

– Mogu obećati da ćemo mi u stručnom stožeru, zajedno s igračima dati sve od sebe da ispunimo ciljeve koji su postavljeni pred nas. Nadam se da ćemo kroz prijelazni rok dovesti ciljana pojačanja koja su nam potrebna da bi napravili iskorak, odnosno da bi se borili za Europu. Najveći problem je to što prijelazni rok završava 31. kolovoza, a prvenstvo počinje 20. srpnja pa je teško reći hoćemo li do prvog kola imati u potpunosti iskristaliziranu sliku momčadi.

Naše nogometaše na startu prvenstva čekaju četiri najteža moguća suparnika: Osijek, Dinamo, Rijeka i Hajduk.

– Na raspored nismo mogli utjecati, a sigurno da će raspoloženje i atmosferu u ekipi determinirati rezultati. Ako smo istaknuli kandidaturu za najviše pozicije u ligi, onda se moramo s tim klubovima znati nositi te ih pobjeđivati.

Stručni stožer Slaven Belupa dobio je novog člana, psihologa Petra Nikolića.

– Priključili smo stručnu osobu koja će nam pomoći u psihološkoj pripremi igrača. Bit će s nama šest mjeseci. Bitno je istaknuti da Petar ima i UEFA A licencu što je sigurno dodatan plus jer je usko vezan sa strukom. Također, s nama će tijekom priprema biti i trener Vedran Medenjak kojem je ovo nagrada za predani rad u Školi nogometa i za svakodnevnu ambiciju koju iskazuje.