TRENER CSKA GAZAJEV: SLAVEN NAS JE JAKO IZNENADIO

19.09.2008.


Igrači Slavena Belupa u četvrtak su u 75 minuta utakmice sa CSKA nadigrali kvalitetnijeg suparnika, ali je ruska momčad u završnici postigla dva pogotka i ipak ostvarila pobjedu u Koprivnici.
– Bili smo bolji tijekom prvih 75 minuta i prava je šteta što u tom razdoblju nismo iskoristili neku od prilika za povećanje vodstva. U završnici je objektivno kvalitetnija momčad CSKA iskoristila naše pogreške i došla do pobjede. Tjelesno smo se portošili, pala je koncentracija, a igrači CSKA iskoristili su svoju kvalitetu i kaznili te naše greške. Ipak, svojim igračima nemam što zamjeriti – izjavio je trener Slavena Belupa Mile Petković.
– Slaven Belupo me jako iznenadio, u njegovim redovima igra puno dobrih, mladih igrača, pogotovo broj 20 (Gregurina). Domaćin nam se suprotstavio u vrlo dobrom izdanju, i mislim da igračima Slavena unatoč porazu nitko od navijača ne može ništa prigovoriti. Ipak smo mi na kraju bili bolji i zasluženo pobijedili – izjavio je Valerij Gazajev, trener CSKA.
– Ne možemo biti zadovoljni jer smo imali vodstvo i šansu za pozitivan rezultat. No, pokazali smo svoju kvalitetu, sada vidimo da se možemo nositi i u Europi, a to je velika vrijednost ove momčadi. Drago mi je da naši navijači unatoč porazu mogu biti ponosni na naše izdanje protiv CSKA – rekao je kapetan Slavena Belupa Dalibor Poldrugač.