Tomislav Stipić uoči Intera: “Želimo se pobjedom zahvaliti publici na podršci koju su nam pružili”

16.07.2020.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će od 20 sati na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš ugostiti Inter iz Zaprešića. Utakmica će se igrati u sklopu 35. kola Hrvatski Telekom Prve, a ujedno će biti i posljednja na domaćem terenu za našu momčad u aktualnoj sezoni. Najavio ju je trener Tomislav Stipić.

– Čeka nas specifična utakmica jer posljednji put ove sezone nastupamo u našoj kući, u našem dnevnom boravku. Naravno, želimo posljednju utakmicu u Koprivnici obilježiti pobjedom. Veselimo se sutrašnjem danu te se pripremamo maksimalno ozbiljno uz sav respekt prema protivniku koji je u prošlim utakmicama dokazao da se bori do zadnje minute i da je kao momčad ujedinjen na terenu.

Stipić nije propustio priliku da se zahvali ljudima u klubu koji su ove sezone pomogli da se on i njegovi igrači osjećaju ugodno.

– Iskoristio bih ovu priliku i zahvalio se svim ljudima u klubu koji iz tjedna u tjedan čine sve kako bi mi imali dobar osjećaj i kako bismo se mogli koncentrirati isključivo na naš posao, a to je igranje nogometa. Zahvaljujem se od najmanjeg do najvećeg čovjeka u klubu koji je pomogao da se moji igrači i stručni stožer dobro osjećaju. Od čistačica, oružara, ljudi koji iz dana u dan uređuju terene i omogućuju da izgledamo dobro na travnjaku. Veliko, veliko hvala svim ljudima koji nas čine boljima i zbog koji se dobro osjećamo.

Posljednjih nekoliko utakmice publika na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš igra važnu ulogu u ostvarivanju dobrih rezultata Slaven Belupa.

– Možda i prvi puta u karijeri sam doživio da nakon neriješenog rezultata publika toliko plješće i daje toliko pozitivne energije kao što je to bilo protiv Lokomotive. Ovim putem im se svima zahvaljujem na podršci jer je to jedan fantastičan osjećaj. Mislim da se to općenito ne može dijeliti: igrači, publika, treneri…Mislim da je to uvijek jedna cjelina i kada je samo jedan faktor u tom krugu zapostavljen, onda to nije dobar znak. Želimo se našoj publici za podršku sutra zahvaliti pobjedom protiv Intera.