Tomislav Stipić uoči Hajduka: “Očekujem žestoku i nabrijanu utakmicu”

25.06.2020.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 31. kola Hrvatski Telekom Prve lige gostovati kod Hajduka na Poljudu. Utakmica će se igrati s početkom u 21:05, a najavio ju je trener Tomislav Stipić.

– Kada pogledate na ljestvicu vidite da igraju gotovo susjedi, peti protiv sedmog, a kad god se susjedi sučeljavaju uvijek bude nabrijano i žestoko i baš takvu utakmicu očekujem.

Trener naše momčadi neće moći računati na nekoliko važnih igrača. Jeffren, Lulić, Goda, Božić i Bačelić Grgić imaju po tri žuta kartona, dok su Filipović, Etoundi, Lovren, Soldo i Mikulića ozlijeđeni.

– Stanje i atmosfera u momčadi je odlična. Igrači na koje možemo računati su sada u centru naše pažnje i na njih stavljamo naš fokus te im dajemo energiju i vjeru. Popis onih kojih nema je prevelik. Neće nam biti ni Solde. Nikad kao trener nisam doživio toliko mehaničkih ozljeda u tako kratkom vremenu.

Sve veću minutažu u najvišem rangu nogometa imaju naši mladi igrači.

– Mislim da prilika mladim igračima ne smije ostati jedan bljesak na našem putu. Vizija kluba je razvijanje mladih igrača i mi se kao stručni stožer toga pridržavamo. Oni moraju znati da u trenerima imaju sposobne ljude, a mi znamo da oni zavrjeđuju mjesto u svlačionici. Tako ćemo se ponašati jedni prema drugima i nećemo gledati na svaku njihovu greškicu jer su oscilacije normalne. Oni će i dalje dobivati priliku jer je to naš zajednički put.