Tomislav Stipić uoči Dinama: “Domaćin nakon poraza od Lokomotive neće kalkulirati, a mi želimo biti hrabri na Maksimiru!”

16.06.2020.


Slaven Belupo sutra će od 18:55 u sklopu 29. kola Hrvatski Telekom Prve lige gostovati u Zagrebu kod Dinama. Nakon dva remija protiv Gorice i Osijeka u Koprivnici, naši nogometaši imat će težak ispit na gostovanju kod lidera prvenstva. Susret je najavio trener Tomislav Stipić.

– Teška je utakmica pred nama. Mi ćemo još danas na treningu pripremiti naš plan do kraja kako bismo sutra u Zagrebu zaigrali hrabru utakmicu. Veselimo se sutrašnjoj utakmici. Dinamo je u prošlom kolu izgubio od Lokomotive i to im je malo ‘poljuljalo’ planove. S obzirom na veličinu zagrebačkog kluba, oni će to sutra svim silama htjeti ispraviti i stavit će svoje najbolje igrače kao svojevrstan štit. Neće si dozvoliti eksperimente s mladim igračima nakon poraza.

Nakon odrađene suspenzije u kadar se vraća kapetan Paracki, dok je naša momčad do kraja sezone izgubila Filipovića i Mikulića.

– Nažalost, imamo dvije teže ozljede koje su nam se dogodile u posljednjih nekoliko dana. Naš prvi vratar Ivan Filipović i standardni stoper Božo Mikulić izgubljeni su do kraja sezone. Nedostajat će nam i želimo im brz oporavak, ali ovo je sada moment za igrače koji će ih zamijeniti.

Vraća se publika na tribine.

– Navijači su uvijek dodatan motiv za sve igrače. Sigurno će sutra uljepšati ambijent i to nas dodatno veseli. Da će utakmica biti teška i kompleksna – znamo, ali želimo biti hrabri i ne dozvoliti ni jedan besplatan milimetar domaćinu.