TOMISLAV IVKOVIĆ VEĆ JE KRENUO S PRIPREMAMA ZA SUSRET S DINAMOM

30.10.2017.


Novi trener Slavena Belupa Tomislav Ivković na najbolji se način predstavio koprivničkim navijačima odigravši neodlučeno s Hajdukom, jednim od kandidata za najviši plasman.

Iako su Splićani u podravsku metropolu došli u ulozi favorita i najavljivali pobjedu, kao što je na pressici nakon utakmice rekao i njihov trener Juan Carrillo na kraju su se morali zadovoljiti bodom. Nema dvojbe, da neodlučeni ishod s Hajdukom u ovom trenutku mnogo znači našoj momčadi koja je u posljednje vrijeme zaredala s neuspjesima, što je i dovelo do promjene u stručnom vodstvu kluba.

Tomislav Ivković kao iskusni trener sjajno je proveo svoje taktičke zamisli, zatvorio sve prilaze vratima Markovića koje “bili” nisu uspjeli probiti, jer su njegovi dečki igrali disciplinirano, odgovorno i vrlo borbeno, što naravno nije odgovaralo Hajdukovcima.

Jasno, da je nakon osvojenog boda Ivković bio više nego zadovoljan te je prije svega uputio čestitke svojim igračima, čak i onima koji su bili na klupi, jer neodlučeni rezultat s Hajdukom je više nego dobra podloga za njegovo daljnje viđenje vođenja momčadi u nastavku prvenstva.

I dok je Hajduk još ostao samo za kratka prepričavanja Tomislav Ivković se već okrenuo vodećem Dinamu koji u nedjelju gostuje u Koprivnici.

Naravno da su i Modri favoriti u susretu sa Slavenom Belupom jer su uz visoku kvalitetu i znatno uvjerljiviji od Hajduka, ali tko zna što im sprema Ivković koji će za tu utakmicu imati i širi izbor igrača.

Naime, kazne su odradili Musa, Pejić i najbolji koprivnički napadač Ivanovski koji će sigurno konkurirati za momčad.

Bit će to utakmica koja će pobuditi najveće ovojesensko zanimanje poklonika nogometa, tako da se na Gradskom stadionu očekuje rekordna posjeta i pravi nogometni štimung.