TOMISLAV IVKOVIĆ: S HAJDUKOM NA POLJUDU IDEMO IGRATI NOGOMET

23.02.2018.


Slaven Belupo je u prošlom kolu na koprivničkom stadionu svladao vinkovačku Cibaliu i za jedno se mjesto popeo na ljestvici.

Prije subotnjeg susreta s Hajdukom u Splitu otišao je ranije u Dalmaciju i održao nekoliko treninga na terenima NK Hrvace, kako bi što spremniji dočekao ovu vrlo važnu utakmicu.

Jako smo dobro iskoristili travnjake u Hrvacama i mislim da smo spremni za ogled s Hajdukom koji je kvalitetna momčad i opravdano se nalazi na drugom mjestu. U prošlom kolu je svladao Dinamo u Maksimiru što dovoljno govori o njegovoj snazi – kazao je trener Slavena Belupa Tomislav Ivković te nastavio:

Na Poljudu, gdje očekujem 15 do 20 tisuća splitskih navijača idemo igrati nogomet, možemo izgubiti ili dobiti, ali nećemo se zavući u mišju rupu. Zanima me samo igra bez obzira na rezultat. Ozračje će sigurno biti fantastično, misle da će nas lako dobiti, no na terenu će sigurno biti drugačije. O početnom sastavu ću odlučiti uoči susreta – kazao je trener našeg kluba.

Utakmica Hajduk – Slaven Belupo igrat će se u 17 sati a vodit će Ivan Vučković, dok će njegov prvi pomoćnik biti Ivica Modrić (obojica iz Zagreba). Drugi pomoćni je Vedran Đurak (Stupno), a četvrti Goran Pečarić, također iz Zagreba.

U međuvremenu je zbog loših zimskih uvjeta došlo do promjene termina nekih utakmica. Tako će u nedjelju igrati Cibalia – Rudeš (15.00), te Rijeka – Dinamo (17.00).

U ponedjeljak će se sastati Inter – Istra 1961 (16.00), a u utorak Lokomotiva – Osijek (15.00).