TOMISLAV IVKOVIĆ: POBJEDA S VINKOVČANIMA ZA NAS JE OD VELIKE VAŽNOSTI

18.02.2018.


U prvom proljetnom nastupu pred svojim navijačima Slaven Belupo je postigao vrlo važnu pobjedu, osvojivši sva tri boda s Cibaliom s kojima je itekako bio zadovoljan trener Tomislav Ivković koji je nakon utakmice rekao:

Znao sam i prije susreta s Vinkovčanima da neće biti lako i zato sam jako zadovoljan s ovim uspjehom. Mislim da je utakmica bila kvalitetna u koju je Cibalia ušla vrlo dobro no mi smo od 25. minute preuzeli igru, postigli pogodak i na odmor otišli zasluženim vodstvom – naglasio je Ivković i nastavio:
U drugom poluvremenu Vinkovčani su također bili dosta opasni, dok smo mi iz protunapada imali još nekoliko sjajnih prigoda za povećanje rezultata. Uspjelo nam je to u samoj završnici i mislim da su bodovi očekivano ostali u Koprivnici. Usto, s ovom pobjedom na ljestvici smo pretekli Lokomotivu i približili se Interu u borbi za peto mjesto – kazao je između ostalog trener našeg kluba, dok je suparnički strateg Mladen Bartolović dodao:
Nismo igrali slabo, ali u nogometu se priznaju samo golovi. Čestitam Slavenu Belupu na igri koju je pokazao na mogu reći dobrom travnjaku s obzirom na vremenske uvjete – zaključio je Bartolović.