TOMISLAV IVKOVIĆ: OČEKUJEM DOBAR REZULTAT U GOSTIMA KOD RUDEŠA

16.11.2017.


Nakon prvenstvene stanke Slaven Belupo u petak gostuje kod Rudeša s kojim otvara 16. prvoligaško kolo.

Rudešani su u prvom dijelu prvenstva odigrali neodlučeno na koprivničkom travnjaku, dok su u kupu bili bolji od naše momčadi na stadionu u Kranjčevićevoj na kojem će sutra, po treći put, odmjeriti snage sa Slaven Belupom.

Jako dobro smo iskoristili prvenstvenu stanku, osvježili smo se, odigrali dvije prijateljske utakmice i više sam nego zadovoljan što je naša momčad pokazala. Usto odlično smo trenirali, još bolje sam upoznao svakog igrača, imamo kvalitetu i s Rudešom u gostima očekujem pozitivan rezultat – kazao je na presici trener Tomislav Ivković kojem će to biti prvo gostovanje otkako je na klupi našeg kluba te dodao:

Rudeš je dobra ekipa, pokazao je to u prošlom kolu s Hajdukom u Splitu gdje je osvojio sva tri boda. Osobno mislim da nam odgovara stadion u Kranjčevićevoj, nemamo nikakvog pritiska i spremni smo za ogled s našim domaćinom. Imam još nekih dvojbi, tako da ću početni sastav odrediti na dan utakmice – zaključio je Tomislav Ivković.

Susret počinje u 18 sati a vodit će ga Marko Matoc (Zaprešić), dok će njegovi pomoćnici bit će Dalibor Conjar (Osijek) i Goran Pataki (Đakovo). Četvrti je Josip Lučić (Vinkovci), a delegat Jure Zečević (Knin).