TOMISLAV IVKOVIĆ: HAJDUK NAM NIJE OZBILJNIJE ZAPRIJETIO I ZASLUŽENO SMO OSVOJILI BOD

29.04.2018.


Slaven Belupa je još jednom pokazao da može uspješno igrati s najjačim prvoligašima, te je u 32. kolu Prve hrvatske lige na svom travnjaku s Hajdukom osvojio bod – odigravši 0:0.
Nakon susreta sa Splićanima neodlučenim rezultatom bio je zadovoljan i trener naše momčadi Tomislav Ivković:
Bila je to tvrda i borbena utakmica u kojoj smo uz malo sreće mogli doći i do pobjede. Igrali smo protiv jedne zaista ozbiljne momčadi koja se do sada borila za prvaka. Nedostajalo nam je malo koncentracije u napadu za postizanje pogotka, ali isto tako moram naglasiti da nam Hajduk nije opasnije zaprijetio tijekom utakmice. Ipak mislim da je rezultat na kraju realan a posebno me raduje što smo igrali pred ispunjenom tribinom koprivničkog stadiona – istaknuo je trener naše momčadi i nastavio:
– Sada čekamo Dinamo, malo ćemo se odmoriti i nastojati još jednom potvrditi svoju kvalitetu – zaključio je Tomislav Ivković, dok je trener Hajduka Željko Kopić rekao:
Ja sam u Slavenu Belupu proveo dvije i pol godine, bilo je dobrih i loših stvari, ali znam da sam sa svojim ljudima dao maksimum što je prepoznalo i koprivničko gledateljstvo. Što se tiče utakmice, prvo poluvrijeme igralo smo protiv izuzetno defenzivnog protivnika te imali smo dvije, tri situacije u kojima smo trebali bolje reagirati. Nismo postigli pogodak i malo sam razočaran što nas je to stajalo pobjede – naglasio je Kopić na konferenciji za novinare nakon utakmice.