TOMISLAV IVKOVIĆ: ČESTITAM IGRAČIMA NA VRLO VAŽNOJ POBJEDI S RUDEŠOM

09.03.2018.


Slaven Belupo je u 25. prvoligaškom kolu postigao vrlo važnu pobjedu s Rudešom osvojivši tri i te kako velika boda s kojima se učvrstio na petom mjestu prvenstvene ljestvice.
– Znao sam da će to za nas biti jako zahtjevna utakmica, rekao sam teža od susreta s Hajdukom i Dinamom jer se Rudešani bore za prvoligaški opstanak, a takvi su suparnici najopasniji.
Čestitam svojim igračima na pobjedi, dali su sve od sebe i pokazali ozbiljnost. Zbog terena na kojem smo igrali jučer sam imao trening na blatnjavom travnjaku jer sam znao da će uvjeti biti isti – kazao je na pressici nakon utakmice trener Slavena Belupa Tomislav Ivković i nastavio:
– Rudeš nije u Koprivnici imao što izgubiti a mogao je jako puno dobiti, no mi smo uspjeli u našim namjerama i pokazali da imamo kvalitetu. U drugom poluvremenu naši su protivnici imali inicijativu, ali sve smo uspjeli zaustaviti. Sada mirnije nastavljamo prvenstvenu utrku u kojoj očekujem naše još bolje igre – rekao je između ostalog Tomislav Ivković, dok je trener Rudeša Dinko Jeličić istaknuo.
– Čestitam Slavenu Belupu na pobjedi, iskoristio je naše greške u obrani i zasluženo osvojio bodove. Imali smo nekoliko dobrih prigoda, ali što to vrijedi kad nema realizacije. Nastavljamo s borbom za opstanak i nadam se da ćemo u tome uspjeti – zaključio je trener Rudeša.