Tomislav Božić produžio ugovor do ljeta 2023.

06.06.2022.


Nogometni klub Slaven Belupo i Tomislav Božić dogovorili su nastavak suradnje. Naš klub i stasiti stoper potpisali su novi, jednogodišnji ugovor te će tako Božić u Koprivnici ostati najmanje do ljeta 2023.

– Kada postoji obostrana želja onda se lako i dogovoriti. Ostajem u klubu i gradu koje samo zavolio i gdje se vidim i u budućnosti. Pun sam motiva i želim da u idućoj sezoni napravimo pravi rezultat. Svojim ću iskustvom i ponašanjem biti primjer brojnim mladim igračima za koje vjerujem da će ove godine napraviti iskorak u pravom smjeru. Uz dobru atmosferu možemo ostvariti i dobar rezultat. Bitno je da idemo korak po korak i utakmicu po utakmicu. Nikome nećemo priznati da je bolji od nas i s tim stavom ćemo izlaziti svakog vikenda na teren – rekao je Božić po potpisu ugovora.

Podsjetimo, Božić je u naš klub stigao u srpnju 2019. godine te je od tada upisao 86 nastupa u kojima je postigao pet pogodaka i dva puta asistirao. U prošloj sezoni dres Slaven Belupa nosio je u 26 prvenstvenih utakmica te se dva puta upisao u strijelce.

Tomi, čestitamo i sretno u novoj sezoni!