TOMISLAV IVKOVIĆ: BUDUĆI PRVAK DINAMO JE DRHTAO I ZASLUŽENO SMO OSVOJILI BOD

05.05.2018.


Nakon neodlučenog rezultata s Hajdukom, Slaven Belupo se na koprivničkom stadionu nije dao iznenaditi niti od vodećeg Dinama. Osvojio je također vrlo važan bod i pokazao da može ravnopravno igrati s najboljim hrvatskim klubovima.
– Bila je to odlična utakmica, puna agresivnosti i napadačkog naboja. Igrali smo bolje nego s Hajdukom, bili smo stalno opasni, posebno drugo poluvrijeme kada smo se predstavili u zaista sjajnom izdanju. Nažalost, primili smo drugi pogodak iako to nismo zaslužili i zato mi je žao. Mislim da smo napravili dobar posao, budući prvak je drhtao i to je možda veća stvar nego osvojeni bod – kazao je trener našeg kluba Tomislav Ivković i nastavio:
– Treba nam malo vremena jer smo doveli nekoliko novih igrača, osim toga i ja sam tu tek šest mjeseci. U zadnje četiri utakmice dobro reagiramo, dobro igramo i najvažnije da tako nastavimo do kraja prvenstva. Ostala su još tri kola i u svaku utakmicu ići ćemo na pobjedu – istaknuo je nakon susreta s Dinamom trener Slavena Belupa.
Nikola Jurčević strateg zagrebačkih modrih bio je razočaran krajnjim ishodom, što je rekao i na pressici nakon utakmice:
– S nezgodnim suparnikom za nas je očekivano bila teška utakmica u kojoj se Slaven pokazao kao opasan protivnika. Tražili smo tri boda koja bi nas dovela na mali korak do titule ali nismo uspjeli i zbog toga sam razočaran. Naravno da čestitam Slavenu na velikoj borbenosti i mislim da je zasluženo došao do boda – rekao je trener Dinama.