TKO DOLAZI, A TKO JOŠ ODLAZI IZ SVLAČIONICE SLAVENA BELUPA?

05.06.2013.


Nogometaši Slavena Belupa broje posljednje dane odmora prije početka priprema za novu prvoligašku sezonu s kojima će krenuti sljedećeg ponedjeljka (10. lipnja) pod vodstvom novog trenera Ivana Katalinića.
Od standardnih igrača iz prošlog prvenstva nedostajat će mladi reprezentativac Igor Bubnjić koji je otišao u Udinese, te Mato Grgić koji će karijeru nastaviti najvjerojatnije u Austriji.
Za sada se još ne zna hoće li među farmaceute “sletjeti” neko poznatije prvoligaško ime, iako su u klubu svjesni da bi za “Ligu 10” trebali barem jednogprovjerenog napadača i jednog kvalitetnog “veznjaka”.
Isto tako mogući su još neki odlasci što se posebno odnosi na imena koja nisu zadovoljila u prošlom prvenstvu, te igrače za koje postoji zanimanje iz drugih sredina koji bi farmaceute napustili uz prihvatljivu novčanu odštetu.
Sve bi trebalo biti jasnije prvog dana priprema kada će novi “kormilar” Ivan Katalinić i službeno preuzeti vođenje koprivničkog prvoligaša, iznijeti plan priprema i program prijateljskih utakmica do početka nove prvoligaške sezone – 13. srpnja.