Talentirani stoper Filip Hlevnjak potpisao svoj prvi profesionalni ugovor, Slavenov do 2024.

19.06.2020.


Filip Hlevnjak, talentirani nogometaš Slaven Belupa, potpisao je danas svoj prvi profesionalni ugovor. Mladi U-20 reprezentativac i naš klub dogovorili su četverogodišnju suradnju. Stoper koji je od malih nogu u Školi nogometa Slaven Belupa tako je dobio nagradu za sav svoj trud i odricanje, ali i potvrdu kako je dio budućnosti kluba. Koprivničanac rođen 5. kolovoza bio je presretan po potpisu ugovora.

– Nakon teške ozljede koju sam imao prije dvije godine, ovo mi je došlo velika nagrada za sve što sam uložio u oporavak, ali i u nogomet od samih početaka. Iznimno sam sretan što je klub ovim ugovorom pokazao da vjeruje u mene i nadam se da ću što prije nositi dres Slaven Belupa na prvoligaškim travnjacima. Zahvalio bih se svim svojim trenerima u Školi nogometa koji su vodili do ovog trenutka i sada je sve na meni.

Filip je do sada šest puta branio boje mladih reprezentacija Hrvatske, a u prošloj polusezoni upisao je dva drugoligaška nastupa za Sesvete.

– Korak iz juniora u seniore je najteži za svakog mladog nogometaša i zato smo klub i ja smatrali da je najbolje da osjetim seniorski nogomet kroz Drugu ligu. Krenulo je idealno, odigrao sam dvije utakmice, a onda je stigla ta pandemija koja je prekinula sezonu. Volio bih barem šest mjeseci igrati Drugu ligu kako bih se lakše adaptirao na najviši rang.

Filipe, čestitamo ti i želimo ti mnogo odličnih utakmica u dresu Slaven Belupa!