SVE JE SPREMNO ZA DOLAZAK LOKOMOTIVE

24.07.2015.


Uz svakodnevno vježbanje trener Slavena Belupa Željko Kopić zajedno sa svojim suradnicima priprema momčad za prvi ovosezonski ogled pred koprivničkim navijačima sa zagrebačkom Lokomotivom, koji se igra u ponedjeljak s početkom u 20 sati.

Prvi strateg farmaceuta itekako je svjestan važnosti ove utakmice u kojoj bi Koprivničanci trebali potvrditi osvojeni bod na Kantridi i pokazati, da na njihovom travnjaku niti jedan prvoligaš ne može računati na povoljan rezultat.

U prošlom kolu “Lokosi” su visoko porazili Istru (6:1) ali to ne brine trenera Kopića jer vjeruje u svoju momčad, koja bi se po njegovim riječima u ponedjeljak na Gradskom stadionu trebala pokazati u još boljem izdanju nego što se pokazala s Riječanima.

Poklonici Slavena Belupa s nestrpljenjem očekuju susret s Lokomotivom i nadaju se, da će nakon ogleda zadovoljni napustiti koprivnički stadion.

Utakmicu će kao glavni sudac voditi Jurica Mihalj (Velika Mlaka), dok će njegovi pomoćnici biti Borut Križarić (Čakovec) i Vedran Đurak (Stupno). Četvrti sudac je Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina), a delegat Mladen Žugec (Sv. Nedjelja).

U ostalim susretima 3. kola sastaju se: Dinamo – Inter, Zagreb – Rijeka, Split – Osijek, Istra 1961 – Hajduk.