SUSRET S LOKOMOTIVOM OD VELIKE JE VAŽNOSTI ZA NAŠ KLUB

10.04.2014.


Utakmica Slavena Belupa s Lokomotivom koja se igra u petak (18 sati) na Gradskom stadionu od najveće je važnosti za naš klub u borbi za prvoligaški opstanak.

Svjestan je toga i trener Elvis Scoria koji je danas poslijepodne momčad poveo u obližnji Đurđevac, gdje će dočekati sutrašnji ogled.

Situacija na ljestvici nam nalaže da moramo biti maksimalno mobilizirani za svaku utakmicu, pa tako i za susret s Lokomotivom koja ima vrlo dobru momčad i izglede za europski izlazak. U prošlom smo kolu s  Dragovoljcem u gostima ispustili pobjedu ali smo na kraju osvojili jako važan bod i sada nas očekuju dvije utakmice kod kuće. Nakon Lokomotive u utorak nam dolazi Osijek i u ta dva susreta tražit ćemo pobjednički rezultat s kojim bi ušli u mirniju završnicu, iako je teško govoriti što je to mirnija završnica – kazao je Elvis Scoria i nastavio:

Imamo problema sa sastav jer nakon Pranjića koji je isključen u prošlom kolu nedostajat će nam i Crepulja zbog ozljede koljena, koju je zaradio na treningu. Još nisam odlučio o početnoj jedanaestorici ali sam siguran da će svaki igrač dati sve od sebe u susretu s Lokomotivom kako bi došli do prve proljetne pobjede s kojom bi naše samopouzdanje bilo na znatno višoj razini. Siguran sam da nam neće nedostajati podrška iz gledališta kao što je bila i sa Splitom. Jako nam je potreban dobar ambijent jer se tada i bolje igra. Učinit ćemo sve da u sljedeća dva nastupa pred našim navijačima osvojimo maksimalan broj bodova – zaključio je trener Slavena Belupa.

Utakmicu s Lokomotivom vodit će Marko Matoc (Zaprešić), a njegovi pomoćnici bit će Jerko Crnčić (Vrbovec) i Dalibor Meić (Velika Gorica). četvrti: Tomislav Bionda (Zaprešić). Delegat: Mladen Žugec (Sv. Nedjelja).