Studenti Sveučilišta Sjever posjetili naš klub

02.03.2022.


Nogometni klub Slaven Belupo ugostio je na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš studente Sveučilišta Sjever SC Varaždin, odjela za fizioterapiju, i njihovu profesoricu, nositeljicu kolegija, Jasminku Potočnjak, magistricu fizioterapije. Tehnički direktor našeg kluba Robert Kerovec upoznao je studente s poviješću našeg kluba, dok im je kondicijski trener Marko Matijević objasnio kako izgleda dan u klubu nakon odigrane prvenstvene utakmice.

– Jako je bitno da studenti shvate da se i nakon studija moraju nastaviti usavršavati i tako stjecati širinu znanja iz različitih disciplina i struka. Potrebno je to kako bi tu širinu iskoristili za donošenje kvalitetnijih odluka. Također, ne smiju zaboraviti ni važnost timskog rada te komunikacijskih vještina koje predstavljaju osnovu kvalitetnog rada i uspjeha u sportskim kolektivima – rekao je Matijević.

Studenti su, osim razgledavanja stadiona, terena i upoznavanja s poviješću našeg kluba, imali priliku vidjeti kako rade naši fizioterapeuti te im postaviti pitanja, baš kao i našim igračima i trenerima.

– Ovakav posjet studenata u okruženje u kojem se može vidjeti stvarni i realni rad fizioterapeuta od iznimne je važnosti za kvalitetno obrazovanje i čini nedjeljivu cjelinu. Posebno je zanimljivo slušati trenerove savjete kao skup različitih iskustava, a posebno ugodno kada je doček studenata i svaki trenutak ispunjen dobrodošlicom i iznimno pozitivnom atmosferom koja vlada u klubu – rekla je profesorica Potočnjak.