STRUČNI STOŽER DANAS ODREĐUJE POPIS IGRAČA KOJI U SRIJEDU ODLAZE NA PRIPREME U TURSKU

21.01.2013.


U nedjelju su farmaceuti imali slobodan dan, a danas ujutro krenuli su s treninzima na umjetnoj travi koprivničkog stadiona pod vodstvom trenera Ferenčine i njegovih suradnika.

Odigrali smo tri prijateljske utakmice s dva trećeligaša i jednim drugoligašem i ukupno sam zadovoljan s onim što smo do sada, uz vremenske nepogode obavili – kazao je Roy Ferenčina i dodao:
Danas će biti poznat popis igrača koji će u srijedu ići na pripreme u Tursku gdje ćemo odigrati četiri utakmice. Bit će to znatno jači suparnici nego u prvom dijelu priprema, a ogledi s njima pokazat će na koje igrače možemo računati u proljetnom natjecanju. U Antalyji ćemo se sastati s ruskim Krilja Sovjetov (24. siječnja), zatim s rumunjskim klubom Petrolulu (26. siječnja), dok ćemo posljednje dvije utakmice igrati sa azerbadžanskim Simruqom (28. siječnja) i poljskim Pogonom (30. siječnja). U Tursku će krenuti 25 igrača i svaki od njih u tim će utakmicama odrediti svoj status u momčadi. Nadam se, da više neće biti novih ozljeda i da će se potpuno oporaviti igrači koji u dosadašnjem dijelu priprema nisu obavili potpuni trenažni proces – završio je trener našeg kluba.