Stipić uoči Varaždina: “Nadam se da nas čeka derbi u kojem će gledatelji moći uživati”

03.07.2020.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će gostovati u Varaždinu kod istoimenog domaćina u sklopu 33. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Utakmica će se igrati s početkom u 21:05, a najavio ju je trener naše momčadi Tomislav Stipić.

– Sudeći po regionalnoj blizini, prošlosti koja nas spaja i velikom broju igrača koji su igrali za oba kluba čeka nas jedan derbi. Ozbiljna je utakmica pred nama, ni Varaždin ni mi nismo još uvijek teoretski osigurali ostanak u ligi. Ipak, mislim da smo prilično sigurni i bez pritiska i nadam se da će to značiti da ćemo uživati u jednoj zanimljivoj utakmici. Očekujem publiku u velikom broju. Subota, devet sati, reflektori, šarm, naboj… Sve u svemu, pred nama je jedan lijep derbi u Varaždinu koji će nam oduzeti cijelu energiju i fokus ako želimo doći do cilja.

 

Varaždin je momčad koja zaslužuje respekt.

– Momčadi koja osvaja u nizu bodove u HNL-u trebaju se mnoge stvari poklopiti. Trebaju napraviti dobar posao tijekom tjedna u pripremi utakmice, a onda i na samoj utakmici. Oni očigledno to rade i zbog toga zaslužuju respekt i mi im čestitamo na tome. Naravno, sva moja energija usmjerena je na moju momčad i mi u subotu od devet nećemo poklanjati ništa.