Stipić uoči Gorice: “Smisao igre je pobjeda i mi na nju sutra idemo”

23.07.2020.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu posljednjeg, 36. kola Hrvatski Telekom Prve lige gostovati u Gorici kod istoimenog domaćina. Utakmica će se igrati s početkom u 21:05, a najavio ju je naš trener Tomislav Stipić.

– Osjećaj uoči posljednje utakmice sezone je zaista dobar. Prevladava u svlačionici optimizam, a mi se dostojanstveno i fokusirano pripremamo za Goricu. Smisao igre, bilo to prvo ili zadnje kolo, je pobjeda i mi na nju sutra idemo.

Gorica se nalazi na 6. mjestu, jednom ispred Slaven Belupa.

– Gorica je momčad s najviše igrača između 24 i 30 godina, a to su godine u kojima igrači daju rezultat. Tjelesno su jaki, a pod novim trenerom teže igri i izgledaju ‘nogometno’ bolje. Naravno, i oni će htjeti zaključiti sezonu s tri boda i s dobrim osjećajem otići na kratku i zasluženu pauzu kao i mi. Možemo očekivati dobru utakmicu, dobrog ritma.

Naša je momčad jučer odradila team building uoči kraja sezone.

– Mali, prirodni team building zajedno sa svim ljudima iz kluba. Jednostavno smo željeli biti jedni blizu drugih, a opet pričati o sasvim drugim temama. Cilj je bio odmaknuti se od nogometa i upoznati se i na neke nove načine. Jako lijepo popodne i pun pogodak.

Naša će momčad od subote biti na zasluženom odmoru.

– U subotu ujutro imat ćemo regeneraciju i analizu. Zahvalit ću se svima na doprinosu u ovoj sezoni, a neke igrače ću zagrliti i zaželjeti im sve najbolje u budućnosti jer će nam se od subote razići putevi. Veliku većinu poslat ću na zasluženi odmor s dobrim osjećajem, da napune baterije jer od 1. kolovoza ponovno krećemo s pripremama. Bit će to jedan emocionalan dan, nesvakodnevni dan.