Stipić nakon Varaždina: “Razočaran sam jer nismo pobijedili, ali najviše mi je žao što nismo bili na našem nivou”

28.02.2020.


Nogometaši Slaven Belupa odigrali su 0:0 s Varaždinom u Koprivnici u utakmici koja se igrala u sklopu 24. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Evo što je nakon utakmice rekao trener naše momčadi Tomislav Stipić.

– Pomiješane su emocije u meni. Čestitam Varaždinu na bodu koji su osvojili u jednoj zanimljivoj utakmici. Čestitam i svojoj momčadi na trećoj utakmici bez poraza. Imali smo posjed lopte u svojim nogama, mislim oko 60%, imali smo 11 šuteva na gol, devet kornera, gredu Glavčića i nekoliko prilika Bogojevića i Jeffrena, ali s druge strane, moramo biti sretni da nas nisu kaznili u prvom poluvremenu. Varaždin je uglavnom bio ‘u bunkeru’ i čekao svoju priliku preko izrazito neugodnih Posavca, Teklića i Drožđeka. Na kraju, razočaran sam jer nismo pobijedili, ali nismo bili na našem nivou i zbog toga mi je najviše žao.

Od prve minute priliku su dobili Jeffren i Šego.

– Danas smo dobili jednog igrača, a to je Jeffren. Pokazao je danas svima da je fantastičan igrač koji će nam donositi radost u budućnosti. Šego kada je došao kod nas dobio je ulogu mladog izazivača koji vreba svoju priliku. Jako sam sretan što će s nama biti sezonu i pol i što ćemo ga moći oblikovati. Danas je tražio prostore, trčao i borio se, ali ne možete očekivati od djeteta koji se razvija da će sam pobijediti utakmicu.