Stipe Bačelić Grgić novi je igrač Slaven Belupa!

13.08.2018.


Stipe Bačelić Grgić novi je igrač Slaven Belupa. Ofenzivni veznjak potpisao je dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja na dodatnu godinu, a u naš je klub stigao kao slobodan igrač. Bačelić-Grgić rođen je u Šibeniku 16. veljače 1988. godine, a u svojoj karijeri branio je boje Hajduka, Međimurja, Šibenika, Istre, Hrvatskog Dragovoljca, belgijskog Cercle Bruggea te mađarskog PuskásaMezőkövesda. Ukupno je u Hrvatskoj, Mađarskoj, Belgijskoj i Europskoj ligi odigrao 236 utakmica, pritom postigavši 44 gola i upisavši 30 asistencija.

– Nakon četiri godine vraćam se u Hrvatsku i imam dobar osjećaj. Upoznao sam se sa suigračima i ljudima u klubu, svi su me prihvatili dobro i na meni je samo da od početka krenem s maksimalnim radom za što sam spreman. Što se tiče sezone, nadam se da ćemo igrati dobro, da poštujemo zadatke koje će trener stavljati ispred nas i da nećemo imati stresova u prvenstvu. O Koprivnici i Slavenu znam dosta toga. Igrao sam često tu, a od bivših igrača sam čuo zaista samo najbolje tako da se veselim boravku tu – rekao je novi veznjak Slaven Belupa po dolasku u Koprivnicu.

Bačelić Grgić potpisao je ugovor te je klub pokrenuo postupak registracije, a u Slaven Belupu nosit će dres s brojem 17.