Stipe Bačelić Grgić i Slaven Belupo sporazumno raskinuli ugovor

17.06.2021.


Stipe Bačelić Grgić više nije igrač Slaven Belupa. Veznjak i klub danas su sporazumno raskinuli ugovor te će tako Bačelić Grgić nakon tri godine napustiti Koprivnicu. U klub je stigao u kolovozu 2018., a debitirao 8. rujna iste godine u pobjedi protiv Intera u Koprivnici rezultatom 2:1. Ukupno je upisao 72 nastupa, 65 u prvenstvu i sedam u Kupu, te je postigao osam pogodaka.

– Hvala klubu na prelijepe tri godine. Uživao sam u Slaven Belupu i Koprivnici. Nadam se da su navijači osjetili da sam u svakom trenutku pružao svoj maksimum. Nekad je to bilo dobro, nekad malo manje dobro, ali znam da svakome mogu pogledati u oči jer sam uvijek davao cijelog sebe. Stekao sam prijatelje za cijeli život, uživao u svakom razgovoru o nogometu s našim navijačima na Trgu, pred zgradom ili na ulici i žao mi je što odlazim, ali to je nogomet. Nikad ne znaš što novi dan donosi. Želim klubu puno sreće i uspjeha – rekao je veznjak.

Lijepim riječima od Bačelić Grgića se oprostio i direktor kluba Aleksandar Aleksovski.

– Prije svega gubimo jednu dobru i iskrenu osobu, a onda i odličnog igrača koji se kroz ove tri godine pokazao kao pravi vojnik kluba igrajući i pod ozljedama kada je klubu to bilo najpotrebnije. Želimo mu svu sreću u nastavku karijere – zaključio je direktor našeg kluba.

Stipe, hvala ti i sretno!