STANISLAV BIONDIĆ I DALJE NA ČELU SLAVENA BELUPA

24.07.2012.


Sinoć je održana sjednica Skupštine Slavena Belupa na kojoj je izabrana nova Uprava kluba u kojoj se nalazi 16 članova.

Odmah nakon Skupštine na kojoj je za njenog predsjednika izabran Damir Barišić, a zamjenika Krešimir Koprivničanec, održana je i prva sjednica Uprave u novom sastavu na kojoj je za predsjednika kluba ponovno izabran njegov dosadašnji predsjednik Stanislav Biondić.

Njegova zamjenica u sljedećem mandatnom razdoblju bit će koprivnička gradonačelnica Vesna Želježnjak, dok su dvije dopredsjednice Mara Bareza iz Belupa i Jasmina Stričević, pročelnica gradskih financija.

Ostali članovi nove Uprave kluba su Hrvoje Kolarić, Robert Markulin, Josip Friščić, Josip Pobi, Milan Šarlija, Valent Vrhovski, Josip Sulimanec, Darko Koren, Nikola Felak, Mijo Bardek, Mišel Jakšić i Goran Međurečan.

Prije izbora nove Uprave predsjednik kluba Stanislav Biondić podnio je članovima Skupštine izvješće o radu i rezultatima u 2010. i 2011. godini, te financijsko izvješće. Oba izvješća jednoglasno su usvojena.

Izabran je i novi Nadzorni odbor čiji je predsjednik Zoran Gošek, a članovi Sanda Mikačić, Senka Laljek, Franjo Kolar i Ivan Blažek stariji.