STANISLAV BIONDIĆ: CILJ NAM JE JOŠ JEDAN IZLAZAK U EUROPU

17.12.2008.


Vodeći ljudi koprivničkog nogometnog prvoligaša u utorak poslijepodne priredili su domjenak za koprivničke sportske novinare, koji su tijekom godine pratili njegove nastupe u hrvatskom prvenstvu i Kupu, te u međunarodnom natjecanju – Kupu Uefe.
Uz predsjednika Slavena Belupa Stanislava Biondića prijemu su nazočili direktor kluba Robert Markulin, sportski direktor Rajko Magić i tehnički direktor Robert Kerovec.
– Mislim, da smo dostojno prezentirali klub, grad Koprivnicu, Koprivničko-križevačku županiju i Hrvatsku u Kupu Uefe, gdje smo se prvi put uvrstili u prvo kolo tog europskog natjecanja. U jesenskom prvoligaškom prvenstvu opet smo ostvarili vrlo dobar rezultat, osvojili četvrto mjesto s istim brojem bodova kao i trećeplasirani Šibenik, iako sa daleko manjim proračunskim sredstvima od nekih klubova koji nam gledaju u leđa, a da ne govorim o vodećem dvojcu – Dinamu i Hajduku. Lijepo nas je vidjeti ispred Hajduka na rejting-listi svjetskih klubova i nadam se da ćemo se opet uvrstiti u Kup Uefe – kazao je predsjednik kluba Stanislav Biondić i naglasio:
– Proljetno prvenstvo pokazat će naše još veće vrijednosti, a izlazak u Europu ostaje nam strateški cilj i tome ćemo težiti. Prije početka sezone pomladili smo momčad, mnogi su mislili da nećemo imati primjerne rezultate, ali sve smo demantirali. Uz kvalitetne zimske pripreme svi očekujemo još uspješniji Slaven Belupo – rekao je Stanislav Biondić i zahvalio se medijima na korektnom pristupu i dobrom praćenju koprivničkom prvoligaša u 2008. godini.