Sretan rođendan osječkoj Olimpiji

25.03.2023.


Nogometaši Slaven Belupa odigrali su treću i posljednju prijateljsku utakmicu u reprezentativnoj pauzu. Danas su uveličali 100 godina Olimpije iz Osijeka, a rezultat utakmice bio je 1:4.

Susret je započeo malom svečanošću. Kapetan naše momčadi Vinko Soldo domaćinu je uručio prigodan poklon, dok su predstavnici Olimpije, predsjednik Mario Iličić i dopredsjednici Goran Kovačević i Igor Višević, uručili našem treneru i njihovom bivšem igraču Zoranu Zekiću dres s brojem 100.

Olimpija je povela u osmoj minuti preko Bungića koji je lijepo pogodio s 18 metara, a rezultat je do kraja prvog poluvremena ‘okrenuo’ Manaj. Dva puta, u 30. i 43., preciznim ga je centaršutevima pronašao Martinaga, a naš je napadač oba puta precizan bio glavom.

U drugom poluvremenu pobjedu su golovima potvrdili Perošević u 60. i Bašić u 88. minuti. Valja istaknuti da je Zekić priliku u nastavku susreta pružio našim kadetima Anti Mariću i Andri Sokaču.

U ime nogometnog kluba Slaven Belupo još jednom sretan rođendan osječkoj Olimpiji i sreća u nastavku prvenstva!

Osijek – ŠC Olimpija.

NK OLIMPIJA: Vučemilović Grgić – Nedeljković, Ljubas, Dumančić, Opšić – Kulešević, Bungić – Pavičić, Žaper, Horvatek – Relotić. Još su igrali: Lacković, Saborčić, Jeremijaš, Majić, Matešić, Nikolić, Koša. TRENER: Zdenko Sambol.

NK SLAVEN BELUPO: Marković – Hlevnjak, Tepšić, Soldo, Martinaga – Mioč, Marina – Crnac, Mudražija, Perošević – Manaj. Još su igrali: Sušak, Talys, Boras, Sokač, Bašić, Mihalić, Marić. TRENER: Zoran Zekić.

Sudac: Andrej Burilo.

Strijelci: 1:0 Bungić 8′, 1:1 Manaj 30′, 1:2 Manaj 43′, 1:3 Perošević 60′, 1:4 Bašić 88′