SREĆA NAS JE NAPUSTILA U SAMOJ U ZAVRŠNICI – KAZAO JE TRENER TOMISLAV IVKOVIĆ

05.11.2017.


Slavenu Belupu je vrlo malo nedostajalo da odigra neodlučeno s vodećim Dinamom koji je do pobjedničkog pogotka došao minutu prije kraja susreta pogotkom Gojaka.

Što reći nakon svega? Dinamo je zasluženo i nezasluženo osvojio bodove u jednoj čvrstoj utakmici u kojoj smo bili vrlo blizu osvajanju boda. Nažalost, sreća nas je napustila u samoj završnici, neočekivano smo primili smo pogodak koji je Modrima donio pobjedu – kazao je trener Slavena Belupa Tomislav Ivković i nastavio:

Nemam što zamjeriti našim dečkima, pošteno su se borili, igrali su bolje nego s Hajdukom i vjerujem da će u nastavku prvenstva biti još bolje. Sada nam slijedi stanka koju ćemo iskoristiti na najbolji način i pripremiti se za nadolazeće susrete – zaključio je trener našeg kluba, dok je prvi stručnjak Dinama Mario Cvitanović dodao:

Sretan sam zbog pobjede u jednoj vrlo zahtjevnoj utakmici. Slaven Belupo nam je pružio snažan otpor, ali mislim da je naša pobjeda zaslužena – naglasio je trener vodeće prvoligaške momčadi.