SPREMNI SMO ZA UTAKMICU S HAJDUKOM NA POLJUDU – KAZAO JE ŽELJKO KOPIĆ

07.04.2017.


Slaven Belupo u subotu u sklopu 27. prvenstvenog kola gostuje kod Hajduka na Poljudu kod kojeg u dosadašnjih 20 prvoligaških sezona još nije osjetio pobjednički uspjeh.
Trener našeg kluba Željko Kopić svjestan je snage Splićana ali isto tako vjeruje u svoju momčad, koja u dosadašnjim proljetnim nastupima nije rezultatski oplemenila igre koje je prikazala.
Bodovni učinak u dosadašnjem drugom dijelu prvenstva nije na razini koju prikazujemo na travnjaku i vrijeme je da se to promijeni. Utakmica na Poljudu će se igrati zbog kazne “bilima” pred praznim tribinama što nije dobro za nogomet, ali to moramo prihvatiti – kazao je Željko Kopić i nastavio:
Katić je odradio žute kartone, Musa je potpuno oporavljen od ozljede i najozbiljnije konkuriraju za momčad. Moji su igrači jako motivirani za utakmicu i dati će sve od sebe za povoljan rezultat. Hajduk respektiramo, ali ga se ne plašimo – rekao je između ostalog trener našeg kluba, dok je stoper Nikola Katić dodao:
Hajduk je vrlo kvalitetna momčad, znamo njegovu snagu ali i mane i spremni smo za taj susret. Utakmica će se igrati bez Torcide što je po meni veći nedostatak za Splićane nego za nas. Volio bih da prekinemo naš proljetni nepovoljni bodovni niz i da se na Poljudu predstavimo u što boljem izdanju. Nismo bez izgleda na uspjeh – zaključio je Nikola Katić.
Utakmica se igra s početkom u 15 sati, a vodit će je Dalibor Mlakar, dok će njegovi pomoćnici biti Igor Krmar i Krunoslav Ambrinac. Četvrti je Ivan Vučković (svi iz Zagreba).