SPLIT JE ČVRSTA I AGRESIVNA MOMČAD ALI BODOVI MORAJU OSTATI U KOPRIVNICI

11.03.2016.


Pred nama se nalaze tri domaća prvoligaška susreta u kojima prvo dočekujemo Split (subota 15 sati), zatim Istru 1961 i Rijeku.
Bit će to utakmice u kojima će se vidjeti mogućnosti našeg kluba u borbi za što uspješniji proljetni nastavak kvalitete, koju je pokazao u dosadašnjim ogledima.
Dvoboj sa Splitom je pod posebnim povećalom jer nakon pobjede s Osijekom i Zagrebom želimo još jednom ostvariti stopostotni učinak.
Svjesni smo snage momčadi iz Parka mladeži koja je u prošlom kolu neočekivano odigrala neodlučeno na svom travnjaku s Istrom i sada u Koprivnicu sigurno dolazi nadoknaditi taj bodovni manjak. No, mi smo domaćini koji žele na svom stadionu nastaviti uspješni proljetni niz i zato očekujem dobru prvoligašku utakmicu i naravno našu pobjedu s kojom bih pokazali da idemo u dobrom pravcu – istaknuo je na konferenciji za novinare trener naše momčadi Željko Kopić i nastavio:
Nedostajat će nam Ozobić zbog tri žuta kartona, vratar Blažević zbog ozljede dok su ostali igrači spremni za nastup i siguran sam da će opravdati moje povjerenje – rekao je između ostalog Željko Kopić, dok je kapetan momčadi Mateas Delić koji nije igrao u prošlom kolu s Dinamom, no nastupit će sa Splitom, dodao:
Ako ćemo pred našim navijačima igrati kao s Osijekom i Zagrebom tada ne strahujem za još jednim uspjehom na našem terenu. Split će čvrsta i agresivna momčad, morat ćemo biti jako koncentrirani i naravno maksimalno borbeni. Uvjeren sam da ćemo osvojiti bodove i našim navijačima prirediti još jedno zadovoljstvo – zaključio je Mateas Delić.