SPLIT IGRA AGRESIVNI I KVALITETNO, ALI GA MOŽEMO IZNENADITI – KAŽE ŽELJKO KOPIĆ

26.11.2015.


Nakon susreta s Dinamom, Slavena Belupa očekuju tri vrlo zahtjevna gostovanja. U petak igra kod Splita a zatim ga očekuju ogledi s Istrom u Puli i s Rijekom na Rujevici.
Trener našeg kluba Željko Kopić svjestan je težine ovih utakmica no vjeruje da njegova momčad nije bez izgleda, ako će igrati na razini koju od nje očekuje.
Dinamo smo arhivirali i sada smo potpuno okrenuti Splitu za kojeg smo se pripremali cijeli tjedan. Splićani su naši prvi domaćini, igraju agresivno i kvalitetno, no mislim da ih možemo iznenaditi pod uvjetom da se s njima “potučemo”. Prije svake utakmice od svojih igrača tražim da igraju maksimalno odgovorno, bez zastoja, jer samo tako možemo do pozitivnog rezultata – ističe trener Kopić i nastavlja:
Zbog ozljeda će nam nedostajati Križman i Brlek, te Potokar, dok Galović dogovorno protiv Splita ne igra jer je iz tog kluba došao u našu sredinu na posudbu. Jasno da ćemo biti oslabljeni, ali to je prigoda za igrače koji nemaju čestu prvenstvenu minutažu da se dokažu, te izbore mjesto u najboljem sastavu. Naši domaćini će sigurno igrati napadački i na to smo spremni odgovoriti – kazao je između ostalog trener našeg kluba.
Utakmica Split – Slaven Belupo igra se u Parki mladeži s početkom u 18 sati a vodit će je Marin Vidulin iz Kanfanara.
Njegovi pomoćnici bit će Robi Kezele (Rijeka) i Goran Perica (Šibenik). Četvrti sudac je Željko Frković (Gospić), a delegat Milan Rukavina (Rijeka).