SOVIĆ: U ZAPREŠIĆU OČEKUJEM NAŠU DOBRU IGRU I POZITIVAN REZULTAT

24.05.2013.


U posljednjem ovosezonskom prvenstvu Slaven Belupo u nedjelju gostuje kod zaprešićkog Intera koji još nije osigurao status prvoligaša.
Bit će to susret u kojem će domaćini poduzeti sve da osvoje bodove kako bi se spasili od mogućeg ispadanja, dok se farmaceuti od prvenstvene utrke žele oprostiti pozitivnim rezultatom.
Svjesni smo da Zaprešićani idu na pobjedu jer im donekle samo ona osigurava sljedeće prvenstvo u najelitnijem hrvatskom natjecanja u kojem će nastupati deset klubova. Uvjeren sam da će to biti zanimljiva i neizvjesna utakmica u kojoj očekujemo pozitivan rezultat. Zbog ozljeda Kokalovića, Purića i Novinića, te Glavice koji ima tri javne opomene nećemo moći izvesti najbolji sastav, ali zato će prigodu za nastup dobiti igračikoji bi trebali pokazati da opravdano nose dres našeg kluba – kazao je Roman Sović koji će kao trener posljednji put voditi farmaceute u prvoligaškom ogledu, jer će Slavena Belupa u sljedeće prvenstvu voditi splitski stručnjak Ivan Katalinić i dodao:
Inter je dobra momčad koja na svom travnjaku može svladati svakog prvoligaša, ali mi ćemo nastojati da u tome ne uspije. Za mene je najvažnije da odigramo kvalitetno i odgovorno, nemamo nikakvog pritiska i zbog toga očekujem da se predstavimo u dobrom izdanju – završio je Roman Sović.
Utakmica Inter – Slaven Belupo igrat će se u nedjeljnom terminu u 18 sati kao i ostali prvoligaški susreti, a vodit će je zagrebački sudac Igor Pristovnik, dok će njegovi pomoćnici biti Siniša Premužaj iz Varaždina i Ivica Modrić iz Zagreba.