SOVIĆ SPORTSKI DIREKTOR – OMRČEN-ČEKO DIREKTOR ŠKOLE NOGOMETA

05.01.2010.


Novi sportski direktor Slavena Belupa je dosadašnji direktor Koprivničke škole nogometa Roman Sović, kojeg je na tom mjestu naslijedio Josip Omrčen-Čeko, dosadašnji pomoćnik trenera prve momčadi Zlatka Dalića.
Sović je provjereni stručni kadar koji je jako dobro upoznat s funkcioniranjem kluba, tako da je njegov izbor i nastavak sportske politike koprivničkog prvoligaša.
Josip Omrčen-Čeko će pak preuzimanjem mjesta direktora Škole nogometa voditi i juniore Slavena Belupa, koji se nisu iskazali jesenskim plasmanom u Ligi mladih nogometaša i od njega se očekuju uspješniji rezultati momčadi iz koje se ulazi u prvi sastav.
– Na Josipa Omrčena-Čeku najozbiljnije računamo da kroz određeno vrijeme bude prvi trener kluba, jer je uspješno završio Akademiju nogometa HNS-a i mislimo, da će mu vođenje škole omogućiti samostalnost u radu. Ovim promjenama učinili smo određenu reorganizaciju u stručnom vođenju kluba i znatno smanjili troškove, jer nismo angažirali nikog izvana za mjesto sportskog direktora. Pomoćnik treneru Daliću bit će Pavo Crnac, koji je i do sada radio s prvom ekipom, dok trener vratara ostaje Branko Bali – rekao je direktor Slavena Belupa Robert Markulin.