SOVIĆ: NISMO BEZ IZGLEDA NA POLJUDU

16.04.2013.


Iako su u Slavenu Belupu svjesni da je Hajduk nakon koprivničke pobjede u prvoj utakmici polufinala Hrvatskog kupa (2:1) znatno bliže plasmanu u finale, farmaceuti još uvijek vjeruju da sve nije izgubljeni i da bi u sutrašnjem splitskom ogledu mogli iznenaditi drugoplasiranu momčad prvenstva.
Nemamo što izgubiti na Poljudu, igrat ćemo otvoreno i napadački i tražiti pogotke. U Koprivnici na našem stadionu izgubili smo dostanesretno i nespretno i u Split odlazimo bez ikakvih kalkulacija. Znamo da je teško nadoknaditi prednost Hajduka iz prve utakmice, ali u nogometu je sve moguće. Potrebna nam je pobjeda od dva pogotka razlike i sve ćemo poduzeti da u tome uspijemoi ostvarimo cilj. Svi su nas otpisali, Splićani najavljuju sigurnu pobjedu i u tome vidim našu šansu – kazao je Roman Sović, trener Slavena Belupa i nastavio:
Nekoliko igrača ostavljamo kod kuće a među njima će biti i naš najbolji strijelac Vugrinec, tako da će prigodu za nastup dobiti neka nova imena. U momčad se vraćaju Kokalović i Bubnjić koji su s Lokomotivom odradili utakmicu neigranja i s njihovim povratkom naša će obrana sigurno biti čvršća nego u posljednjim susretima – završio je trener našeg kluba.
Uzvratna utakmica polufinala kupa igra se u srijedu u 19 sati na Poljudu, a vodit će je Igor Pristovnik. Njegovi pomoćnici bit će Dario Vrabec i Jerko Crnčić.