SOVIĆ: NA KANTRIDU ODLAZIMO PO POZITIVAN REZULTAT

28.03.2013.


Nakon prvoligaške stanke zbog kvalifikacijskih susreta reprezentacije Hrvatske za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, Slaven Belupo u petak gostuje na Kantridi gdje će se sastati s Rijekom.
Najveći problem treneru Romanu Soviću u pripremama momčadi za utakmicu s Rijekom predstavljale su vrlo niske temperature i visoki snijeg koji je pao u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, ali prvi stručnjak našeg kluba vjeruje da su farmaceuti spremni za riječko gostovanje.
Učinili smo sve što smo mogli kako bi se na najbolji način pripremili za odlazak kod Rijeke koja je među najozbiljnijim kandidatima za visoki plasman. Na Kantridi će nam nedostajati Kokalović i Purić koji imaju tri javne opomene, Vugrinec zbog upale uha i grla, Grgić i Gregurina još nisu spremni, a Pelin je iznenada dobio virozu. Bubnjić i Marassu s Osijekom odradili žute kartone te će kandidirati za sastav, kao i Čanađijakoji se oporavio od ozljede. Nema dvojbe, da na Kantridi možemo pokazati koliko vrijedimo, imamo kvalitetu i odlazimo po pozitivan rezultat. Snježno vrijeme nam je malo poremetilo pripreme za Rijeku, ali mislim da smo dosta toga napravili i da smo prvenstvenu stanku iskoristili na najbolji način – istaknuo je Roman Sović trener Slavena Belupa i dodao:
Ništa nećemo podrediti Riječanima koji su jedna od najboljih momčadi u ligi, postavit ćemo se hrabro i trkački, jer to je najbolja formula za dobar rezultat koji želimo ostvariti. Cijenimo naše domaćine, imaju igračku kvalitetu i odlične navijače, ali time se previše ne zamaramo, već mislimo samo o nama i našim sposobnostima – zaključio je trener našeg kluba.
Utakmicu na Kantridi koja se igra sutra u 19 sati uz izravni prijenos naMAXtv vodit će sudac Mario Zebec iz Cestice, a njegovi pomoćnici bit će Igor Krmar iz Zagreba i Tomislav Hudika iz Varaždina.