Slavenaši zaključili prvi tjedan priprema, “Atmosfera je odlična”

19.06.2021.


Nogometaši Slaven Belupa današnjim su treningom zaključili prvi tjedan priprema. Ukupno su Slavenaši odradili osam napornih treninga pod vodstvom trenera Deana Klafurića i njegovog stručnog stožera. Treniralo se uglavnom dva puta dnevno na pomoćnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš te na Gradskim bazenima.

– Jako sam zadovoljan sa svojim igračima, suradnicima u stručnom stožeru i ljudima u klubu. Bio je ovo jedan jako dobar uvodni tjedan koji smo iskoristili za upoznavanje i zbližavanje, ali smo i prionuli ozbiljnom radu što se tiče priprema za novu sezonu – rekao je trener Klafurić.

Atmosfera među igračima na startu priprema je na odličnoj razini.

– Zadovoljan sam atmosferom u svlačionici. Vidi se da je prošla sezona bila naporna i da je iscijedila igrače zbog COVID-19 virusa, ali i zato što su se praktički dva prvenstva spojila u jedno. Igrači su u jednoj specifičnoj situaciji i zato ih pazimo da ne dođe do ozljeda, a istovremeno nalazimo najbolje načine da ih pripremimo za napore u novoj sezoni – objasnio je Klafurić.

Što se zdravstvenog biltena tiče, većih problema u momčadi nema.

– Lulić ima nekih manjih problema s mišićem i vjerujem da će se uskoro vratiti u puni intenzitet rada, Goda vuče ozljedu iz prošle sezone i očekujemo da nam se od sljedećeg tjedna priključi u radu, dok Vuić ima manjih problema s koljenom. To su sve normalni problemi i nogometna svakodnevica – rekao je trener Slaven Belupa.

Našim nogometašima slijedi slobodna nedjelja, a od ponedjeljka se vraćaju treninzima.

– Veselim se nastavku priprema i napretku iz dana u dan. Prvi tjedan je ispunjen po planu i programu te su igrači sutra na zasluženom odmoru koji mogu iskoristiti za druženje s obitelji i prijateljima. Još jednom bih htio naglasiti da sam sretan što sam tu i što imam priliku raditi s takvim divnim ljudima i tako kvalitetnim igračima – zaključio je Klafurić.