SLAVENAŠI U PONEDJELJAK DOČEKUJU RIJEKU

03.05.2015.


Poslije gostovanja kod Istre 1961 i vrlo važnog osvojenog boda, Slaven Belupo će u ponedjeljak 4. svibnja na koprivničkom stadionu u
sklopu 31. prvenstvenog kola ugostiti drugoplasiranu Rijeku.

Bit će to još jedan itekako težak susret za našu momčad jer su Riječani uz Dinamo, koji je jučerašnjom pobjedom u Splitu već osvojio naslov
prvaka, najbolja hrvatska momčad.

Rijeka je kvalitetna ekipa koju respektiramo, ali mi smo domaćini i učinit ćemo sve da osvojimo bodove. Sigurni smo da nam to neće biti lako, no vjerujem da ćemo uspjeti – kazao je trener Slavena Belupa Ante Čačić i nastavio:

Nedostajat će nam ozlijeđeni Ozobić i Gregurina, te Edson, Delić i Geng koji imaju tri javne opomene, tako da će prigodu za nastup dobiti neki igrači iz pričuve od kojih očekujem da pokažu svoju kvalitetu. Bit će to sigurno zanimljiva i dobra utakmica u kojoj moramo pokazati da se možemo suprostaviti našim najboljim momčadima – zaključio je između ostalog trener našeg kluba.

Susret počinje u 19 sati a vodit će ga sudac Dalibor Mlakar, dok će njegovi pomoćnici biti Ivica Modrić i Krunoslav Ambrinac. Četvrti je Ivan Vučković (svi iz Zagreba), dok je delegat Lino Roša (Vodnjan).