Slavenaši startali s pripremama za proljetni dio sezone

03.01.2022.


Nogometaši Slaven Belupa danas su na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš startali s pripremama za proljetni dio aktualne sezone. Treneru Zoranu Zekiću na prozivci su se odazvala 34 igrača, a konačan popis igrača koji će konkurirati za nastavak prvenstva definirat će se kroz pripreme.

Slavenaši će prvi dio priprema odraditi u Koprivnici, a od ponedjeljka će trenirati u Medulinu gdje će biti do 21. siječnja. Posljednji tjedan uoči starta prvenstva i utakmice s Osijekom, koja će se igrati u Gradskom vrtu 29. siječnja s početkom u 15 sati, ponovno će odraditi u Koprivnici.

U tjednu pred nama, osim današnjeg, naša će momčad odraditi još sedam treninga. Što se prijateljskih utakmica tiče, Slaven Belupo će sudjelovati na medulinskom Arena Cupu. U grupi će snage odmjeriti s Lokomotivom, drugoligašem Opatijom te crnogorskom Istrom. Ovisno o plasmanu u grupi, u razigravanju za plasman odmjerit će snage s jednom od momčadi iz druge grupe koju čine Istra, Šibenik, Žarkovo iz Srbije i rumunjska Foresta.

Pripremne utakmice:

Medulin, 13.01. – 14:30
Slaven Belupo – Opatija

Medulin, 16.01. – 14:30
Slaven Belupo – Iskra

Medulin, 19.01. – 14:30
Slaven Belupo – Lokomotiva

Medulin 21.01/22.01. – 11:00/14:30
Utakmica za plasman

NK SLAVEN BELUPO – proljeće 2021/2022.

Trener: Zoran Zekić

Pomoćni treneri: Želimir Mešnjak, Mario Kuić

Trener vratara: Mario Hontić

Kondicijski trener: Marko Matijević

Fizioterapeuti: Dino Ratković, Dorian Rojčević, Jan Šumandl

Ekonomi: Slobodan Roksandić, Toni Kuzmić

Igrači: Bogojević Bruno, Bosec Antonio, Božić Tomislav, Brković Arijan, Crnac Ante, Čović Ivan, Ganžulić Ivan, Glavčić Nemanja, Goda Bruno, Grgić Alen, Hadžić Nedim, Hansel Zapata, Hlevnjak Filip, Ikouwem Utin, Kocijan Mateo, Krstanović Ivan, Kvržić Zoran, Laušić Marin, Liklin Luka, Marcos Paulo, Marina Mario, Marković Antun, Mihail Caimacov, Mlinarić Mihael, Monjac Mateo, Paracki Goran, Soldo Vinko, Sušak Ivan, van Bruggen Damian, Vitinho, Vuić Matija, Vuković Ante, Zirdum Matko, Zvonarek Lovro.