Slavenaši startali s pripremama za Osijek, Purić: “Protiv Intera nismo iskoristili svoje šanse, u nedjelju imamo priliku nadoknaditi izgubljene bodove”

26.02.2019.


Nogometaši Slaven Belupa danas su se vratili treninzima nakon slobodnog dana i tako startali s pripremama za nedjeljno gostovanje kod Osijeka. Nakon poraza od Intera na domaćem terenu, stručni stožer i igrači željno čekaju novu utakmicu kako bi ispravili subotnji dojam. Pomoćni trener Vedran Purić istaknuo je kako su propuštene prilike u prvom poluvremenu koštale našu momčad pobjede.

– Dobro smo ušli u utakmicu protiv Intera, nametnuli smo svoj ritam i stvorili šanse koje nismo realizirali. Kako to obično biva, u drugom poluvremenu je i protivnik došao do daha i iskoristio tu svoju priliku. Nažalost, nismo se uspjeli vratiti i sada moramo u idućim utakmicama učiniti sve da nadoknadimo izgubljene bodove – objasnio je Purić.

Prvu priliku naši nogometaši imat će u nedjelju kada gostuju kod Osijeka, trenutno trećeplasirane momčadi prvenstva.

– Danas smo krenuli s pripremama za tu utakmicu. U Osijeku nas čeka teška utakmica i vrlo dobar protivnik koji nije bez razloga trećeplasirana momčad lige. Pripremat ćemo se kao i za svaku drugu utakmicu i ne preostaje nam ništa drugo nego da pokušamo osvojiti sva tri boda. Nedjeljna utakmica prva nam je prilika da nadoknadimo izgubljene bodove protiv Intera i tako se moramo postaviti – zaključio je Purić.