Slavenaši startali s pripremama za novu sezonu nakon šest dana odmora

01.08.2020.


Nedugo nakon završetka prošle sezone, nakon samo šest dana odmora, nogometaši Slaven Belupa na čelu s trenerom Tomislavom Stipićem i njegovim stručnim stožerom vratili su se treninzima. Danas su na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš startale pripreme za sezonu 2020./2021. Svih četrnaest dana uoči novog prvenstva naši će nogometaši trenirati u Koprivnici, a odigrat će i dvije prijateljske utakmice. U subotu, 8.8. s Varaždinom u Varaždinu, a dan kasnije s Hrvatski dragovoljcem u Koprivnici. Utakmica s Međimurjem, koja se trebala igrati ove srijede, je otkazana. Postoji mogućnost da se u istom terminu pronađe novi protivnik.

Trener Tomislav Stipić na prvom je treningu okupio 15 igrača: Ivan Filipović, Karlo Slukić, Goran Paracki, Tomislav Božić, Matko Zirdum, Vinko Soldo, Bruno Bogojević, Bruno Goda, Marko Čovo, Bruno Čovo, Stipe Bačelić Grgić, Nemanja Glavčić, Karlo Lulić, Arijan Brković i Franck Etoundi, dok su Božo Mikulić, Vinko Međimorec, Mateus Lima, Davor Lovren i Michele Šego po završetku ugovora napustili klub.

Današnji prvi trening trajao je nešto duže od sat vremena na pomoćnom terenu, a stručni stožer iskoristio ga je kao uvod u pripreme nakon pauze. Popodne će Slavenaši odraditi još jedan, a sutra je također na rasporedu dvostruki program. Kako je bilo na jutarnjem treningu pogledajte u fotogaleriji.