Slavenaši startali s pripremama

23.06.2024.


Nogometaši Slaven Belupa danas su na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš startali s pripremama za novu sezonu. Treneru Ivanu Radeljiću na prozivci su se odazvala 32 igrača. Antonio Bosec i Mihail Caimacov priključit će se naknadno, a konačan popis igrača koji će konkurirati za nastavak prvenstva definirat će se kroz pripreme.

Pripreme će biti podijeljene u tri dijela. Prvi dio Slavenaši će odraditi u Koprivnici i odigrati tri prijateljske utakmice. Prvu već sutra sa županijskim prvoligašem Slogom iz Koprivničkog Ivanca povodom dana Općine. Kecskeméti, mađarski prvoligaš koji je prošlu sezonu završio kao šestoplasirana momčad prvenstva, bit će protivnik 6. srpnja, a drugoplasirana momčad BIH iz prošle sezone Zrinjski Mostar 12. srpnja.

Naši nogometaši dan kasnije zaputit će se na drugi dio priprema u Austriju, točnije u Seefeld gdje će trenirati i igrati prijateljske utakmice idućih 12 dana. Momčadi s kojima će Slaven Belupo odmjeriti snage su azerbajdžanski prvak Qarabag, talijanski Lecce, 14. momčad Serie A, i novi njemački Bundesligaš St. Pauli. Četvrti protivnik bit će poznat naknadno. Spomenute utakmice će se igrati 16., 21. i 24. srpnja.

Treći i posljednji dio Slavenaši će odraditi ponovno u Koprivnici gdje će se pripremati za utakmicu 1. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige u kojem gostuju na Poljudu kod Hajduka.

Valja istaknuti da je stožeru Ivana Radeljića priključen Filip Đurec koji će biti zadužen za individualni rad s igračima.

Popis igrača:

1.SUŠAK Ivan

2.ČOVIĆ Ivan

3.JASENOVIĆ Matija

4.MARKOVIĆ Antun

5.KOLAR Teo

6.ŠAŠEK Fabijan

7.BOŽIĆ Tomislav

8.BORAS Marco

9.LEŠKOVIĆ Marko

10.PLLANA Bujar

11.MEĐIMOREC Vinko

12.HLEVNJAK Filip

13.LUČIĆ Luka

14.KRUŠELJ Filip

15.ĆURKOVIĆ Luka

16.KATALINIĆ Zvonimir

17.LEPINJICA Ivan

18.AGBEKPORNU Michael

19.CAIMACOV Mihail

20.LIBER Adrian

21.JAGUŠIĆ Adriano

22.JELIĆ-BALTA Ivan Borna

23.KRSTANOVIĆ Jakov

24.BOŠNJAK Leon

25.ŠAKOTA Matej

26.ŠUTO Ante

27.MURIĆ Robert

28.MARIĆ Patrik

29.ŠTRKALJ Tomislav

30. BOSEC Antonio

Igrači na probi:

30.LUCAS Fernandes Dos Passos

31.ČEVIS Dorian

32.PANĐŽA Filip

33.LEPINJICA Igor