Slavenaši se sutra vraćaju u Koprivnicu, do starta prvenstva još četiri prijateljske utakmice, protiv rumunjskog Petrolula u Cvetkovcu

13.07.2018.


Nogometaši Slaven Belupa danas odrađuju posljednja dva treninga drugog dijela priprema, a sutra ih čeka posljednja prijateljska utakmica u Sloveniji. Nakon 12 dana treninga na Rogli i u Zreču, Slavenaši će sutra igrati protiv mađarskog Soroksára, a odmah nakon utakmice vraćaju se u Koprivnicu. Trener Tomislav Ivković i njegov stručni stožer svojim će igračima dati slobodno do utorka kada starta treći i finalni dio priprema pred start nove sezone Prve hrvatske nogometne lige.

Do gostovanja u Puli kod Istre 1961, naši nogometaši odigrat će još tri utakmice. U srijedu, 18. srpnja na pomoćnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona gostovat će korejski Hanyang University, a utakmica će se igrati s početkom u 18 sati. U petak, 20. srpnja, Slavenaši će igrati protiv rumunjskog Petrolul Ploieștija na ‘Starom bregu’ u Cvetkovcu s početkom u 17:30, a četiri dana kasnije, na pomoćnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona, odmjerit će snage s mađarskim ZTE-om.