Slavenaši počeli s pripremama za drugi dio sezone

03.01.2021.


Nogometaši Slaven Belupa današnjim su treningom startali s pripremama za proljetni dio prvenstva 2020/2021. Trener Tomislav Stipić, uoči uvodnog treninga koji je na glavnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš trajao 70-ak minuta, pozdravio je svoje igrače govorom u svlačionici te im zaželio sreću i uspjeh u nastavku sezone. Na raspolaganju je imao 22 igrača. Nedostajali su tek Etoundi i Jeffren koji će se momčadi priključiti ovog tjedna.

Igrači koji su jutros okupili na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš bili su: Ivan Filipović, Ivan Čović, Goran Paracki, Matko Zirdum, Franjo Prce, Tomislav Božić, Vinko Soldo, Daiman van Bruggen, Stipe Bačelić Grgić, Bruno Goda, Bruno Bogojević, Frane Maglica, Nemanja Glavčić, Karlo Lulić, Frano Mlinar, Luka Liklin, Bruno Čovo, Lovro Zvonarek, Marin Laušić, Miroslav Iličić, Torles Knoll i Ivan Krstanović.

Podsjetimo još jednom, naša će momčad u Koprivnici trenirati do 6. siječnja kada odlazi u Medulin. Slavenaši će na zapadu Hrvatske biti do 11. siječnja, a završni dio priprema za utakmicu 17. kola Hrvatski Telekom Prve lige odradit će ponovno u Koprivnici.

FOTO: Nikola Wolf / Podravski list